YURIKO YK-VC01 kézi, vezeték nélküli porszívó 150W 4500Pa szívóerővel

Szeretnénk nektek egy kis reklámot és újdonságot hozni. Első ránézésre a képek alapján a tudása nem tűnik rossznak és az ára is igen kedvező most.

Ha Augusztus 24 - 30 között vásárols, akkor 500 BG pontot is kapsz ajándékba, az ára pedig mindössze csak 24.99 USD! Utána már kicsit drágább lesz, de még az is a kibírható pár ezres kategória 32.99 USD tudjátok majd megvenni.

Ahogy a kis rövid szösszenetben is említettük ez egy kis kézi porszívó, aminek a szíve egy 150w-os kis motor. Szívóerőben elérheti a 4500PA-is.  Fontos, hogy ő csak száraz porszívó nem vízes, a leírás alapján egy 3-4 órás teljes feltöltéssel 24 percet képes menni a kicsike erről egy 2x2000mAh akku gondoskodik. A töltésről természetesen USB gondoskodik. Súlya viszont nincs, így akár a gyerekeket is be lehet fogni a takarításra, ugyanis mindössze csak 0.32kg-t nyom!

A csomagban maga a készülék, egy usb kábel, egy ecset, HEPA filter (merthogy az is van benne) és egy kis fúvóka, inkább szívóka kapott helyett.

A képek alapján takaríthatjuk vele a billentyűzetünket, a konyhában a pulton nagy szerepet játszhat a kenyérmorzsa, stb összeporszívózásában, de az autó kárpitjának és a hálóban is szerepet kaphat. Utóbbira én nem biztos, hogy befognám, de azt mondják oda is tökéletes.

Itt veheted meg: https://www.banggood.com/custlink/KK3rYtOThW

Mi az amit még tudni érdemes, látunk?

Ha befejeztük a dolgunkat, utána szétszedhető, a tartály és a HEPA szűrő mosható

Összeségében én azt tudom mondani, hogy ezért az árért nem sok, megérhet egy misét annak, akikamúgy is használnak vagy szeretnének hazsnálni ilyen kis kézi porszívót.

Én biztosan nagy hasznát venném, mikor a gyerekek gyűrmáznak és hasonlók és ott hagyják a szemetet, mert ideális lehet nekik megtanulni azt, hogy maguk után bizony össze kell takarítani és nem kell elővennem a nagy álló porszívót!

Itt veheted meg: https://www.banggood.com/custlink/KK3rYtOThW

Kapcsolódó cikkek