Topshak TS-ET1 800W felsőmaró

Design és első benyomások

Szerszám lévén szerintem itt ez az a pont, amikor is igazából teljesen mind1, hogy hogyan is néz ki az a terméket, milyen dobozban csomagolásban érkezett és, hogy milyen szépen vannak elrendezve a különböző kiegészítők a dobozban. Lehet....

De én azt szoktam mondani az első benyomás mindig megadja egy termékről, bármiről, hogy azt milyen gondossággal, odafigyeléssel készítik, ha már igényes a csomagolás, nem lőtyög, nem karcolja össze a gépet, akkor az nálam már egy fél siker. Nos, egy egyszerű fellogózott kis barna dobozkábal kapjuk a terméket, ami nem könnyű érezhetően van benne anyag, ámde csörög is elég erőteljesen. Itt tényleg az érvényesült csomagoljuk be oszt jóvanaz, úgyse nézik a cél a tudás. A tartozékok éppen ezért semmilyen csomagolást és hely kialakítást nem kaptak, a termék is csak egy kis zacsiba van becsomagolva. Ettől függetlenül hozzá kell tennem, hogy nem rossz minőségről van szó, sőt, elég masszív alumínium készülék, a műanyag kis részek is első ránézésre tartósak lesznek.

Tesztüzem

Ha ilyet vásároltok az nagyon fontos, hogy magát a fejeket, a "maró szerszámokat" a csomag nem tartalmazza, ez csak a gép. Én rögtön rendeltem hozzá egy Drillpro 12 db-os készletet. A csomagban 2 villás kulcsot találunk, melynek segítségével a maró fejet meg tudjuk húzni, valamint van egy vertikális magásság és egy horizontális távtartó is a csomagban kapott helyett a pót szénkefe és használati utasítás mellett. A függőleges állításnál a tartónk átlátszó, így könnyen láthatjuk a céltartomány, még a vízszintes pedig alumínium, melyet a munkapéldányra kell felerősítenünk. A készülék oldalán kis gumiborítás vagy mondhatnám gumirész kapott helyett, hogy kényelmesen meg tudjuk fogni azt és izzadós kezűeknél se csúszkljon a gép a kezeiben.

A gép 800W és 30.000 fordulatot tud percenként nem hangos de nem is mondanám hallknak, de ez egy maró gépnél nem is annyira szempont. Az, hogy milyen vele dolgozni és marni azt 1-2 munkapéldány után bátran mondhatom, hogy nekem mint otthoni felhasználónak ideális. A teszteléskor egy nútot martam ki, melybe majd led szalag fog kerülni és fenyő volt az elszenvedő tesztalany, valamint a gyerekek játszóházának a tetején lévő kamera vezetékét tüntettem el szintén marással egy kör alakú gerendában, jelentem az közel két éve kint van, nem egy benti darab és ezzel is könnyedén megbírkózott a gép. Viszont a nút marása közben tapasztaltam, hogy bár nem magas a gép, de mivel nem minden nap ezzel dolgozom, csak nem lett olyan szép a kimart nút, ezért kutakodni kezdtem és meg is találtam a videómegosztón egy olyan kis videót, ahol ehez a géphez nyomtattak extra markolatot, mellyel már stabilabban lehet tartani őt, ezzel is a minőséget jávítva. Szóval azt hiszem a nyomtatót holnap már munkába is állítom!

BG4TOPSHAK

Értékelés

Mint említettem nektek, nem szeretném azt mondani, hogy minden tökéletes és jó, mert két tesztalany után ezt nem merem kijelenteni, de nekem az otthoni hobbi céljaimhoz tökéletes társ lesz. Már most tudom, hogy a következő napokban egy új ajtónak a zsanérját fogom kimarni vele, mely kör alakú, valamint a google home helyét is ezzel fogom elkészíteni a plafonban a dolgozó szobában és még egy készített asztal élét is le fogjuk csapni vele 45 fokban.

BG4TOPSHAK