Topshak 218 darabos szerszámkészlet bemutató

Nem bírtam ki, hogy ne rendeljem be a Topshak szerszámosát. Megtetszett, sokminden van benne, viszont azt előre leszögezném, hogy ezt nem professzionális használatra vásároltam. Mert nem az! Ez a szerszámos azért van a pincében a polcon, hogy ne kelljen elmennem a kocsiig, vagy esetleg a műhelybe a rendes szerszámokért. Minden van benne ami egy hirtelen javításhoz, szereléshez kellhet. Persze volt meglepi amikor kibontottam a dobozt, mert konkrétan minden szanaszét volt benne. Összepakoltam szépen és meglepetésemre 2 imbuszkulcs készltet találtam. Nem figyelnek oda.... 

IMG_20220726_201241

Minőségi panasz ha DIY szemmel nézem nincs, de ha ezzel kellene napi szinten 8-10 órát dolgoznom, akkor lehet nem sokáig tartana. A láda egész stabil, de nem az a dobálnivaló. Hasonló az anyag, mint anno a fedeles piros"kilincs"-es szerszámos volt. Nekem az is bírja már 11 éve, pedig de, dolgozom belőle, nem is keveset.... :D 

Térjünk is át a felhozatalra, mit kapunk ezért a csekély összegért.

Villáskulcsból gyengén állunk, 3 darab van a kofferemben 8-10-12 mérteben. NA erre varrj gombot, mikor és hol használunk 12-es kulcsot? mini cooper olajleeresztő csavarja volt utoljára 12-es, jobbos menettel mint a gázpalack... :D Vicces.

Bitkészlet, elég zagyva felépítésben, PH, PZ és mindenféle hegyek, de lényegében megvan ami kellhet. Itthon a PZ2 igen elterjedt, sok csavarhoz ez kell. Emellé telepítették az imbuszkészletet is ami mint fentebb említettem nekem 2 csomag van a táskában.

IMG_20220726_201737 Telefonfogó, spiccfogó, vagy csőrösfogó, kinek mi, egy oldalcsípő, vízpumpafogóra hasonlító svédfogó és egy franciakulcs féleség. Aki ezen kifejezések egyikénél megakadt, azoknak ez a táska pont tökéletes lesz. Nem, nem akarom őket leszólni, félreértés ne essék, csak jelzés képpen, mondom, hogy ez nekik való inkább. DIY mutatványokhoz, otthon megfogni egy hollandit és ilyen apró melókhoz. 

Akad némi csavarhúzó is, és egy fázisteszter, ami szintén a házibarkács kategóriát erőíti (az középiskolában azt tanították nekem szakmai órán, hogy ilyen csak a pedellus*-nak van a barna köpenye felső zsebében) 

IMG_20220726_201745 Kisvízmérték egész jól működő, kis kézifűrész, ami rengetegszer jól jön, 2 darab gyorsszorító, egy szike (stanley, kés, pilinga, sniccer, halef, ez is ki minek hívja, hivatalos nevén itthon: tapétavágó kés). Némi szigetelő szalag is került a dobozba, egy mérőszalag, ( centi, calstokk, mérő) kíséretében. 

Egy kiskalapács és némi tipli-csavar kombó a legvége. 

Tényleg összejön a 218 darab eszköz és alkatrész. Amit eddig kellett, arra tökéletesen megfelelt, leginkább a kerékpárok karbantartásához használom, igaz tennem kellett mellé egy villáskulcs-készletet. Ilyen-olyan kis szereléseket, konektorcserét, vagy esetleg egy zárcserét bármikor megejthetünk vele, ilyenekre tökéletes választás. Akinek viszont már van egy műhelye, az fogadja fenntartásokkal, nagyipari felhasználásra maximum a kalapács való. 

Szerintem akinek tényleg csak erre kell, annak jó vétel lehet, de tényleg nem PRO, tehát csak ripsz-ropsz hirtelen javításokhoz javaslom! 

Jelenleg nincs kupon, de így sem rossz az 55 dolláros ár a Cseh raktárból!!!!

*pedellus – ‘iskolai altiszt, hivatalsegéd’.

Kapcsolódó cikkek