SAFETYON 4 darabos fúróba fogható kefeszett

Bevezető

“Érdekes egy dolog, de vajon mire is használhatnánk?…. “

Volt már a kezünkben pár érdekesség, de ez most mindent is felülmúl. Egyszerűen nem tudom mit is mondhatnék róla?
Azt hiszem megvan….
Egy felesleges dolog, ami csak a helyet foglalja…..

BG902cbd

Design és első benyomások

Egyszerű doboz, egyszerű csomagolás. Ami helyén is van, hiszen ide nem kell csilli villi csicsa dolog, csak beleférjen a termék és kész.

Kibontva elénk tárul a 4db-ból álló kefekészlet, ami semmilyen csomagolásban nincs. 

A kefék sörtéi PP (Polipropilén) anyagból készültek, ezért azok hő-kopásállóak. A sörtéket pedig műanyag keretbe helyezték el. A fúróba könnyedén be tudjuk fogni a hatlapfejű végnek köszönhetően, mely fémből készült. A kefék méretei: 

A legkisebb 75mm x 50mm,  70mm x 100mm, 75mm x 120mm és az utolsó pedig 130mm x 90mm között váltakoznak.

A sörték erőssége is eszerint változik, van amit a felnik tisztításához mondanak (én elsőre WC kefének mondtam   ) van ami kárpit tisztításához a finomabb, az erősebb padló vagy szőnyeg tisztításához tökéletes.

Tesztüzem

Bár a leírás szerint több színből kellene állnia a doboz tartalmának a kefe erősségétől függően változnak a színek is, de a teszt alanyunk teljesen fekete. Csak érzésre mondható meg, hogy melyik a finomabb és melyik nem, azt is csak és kizárólag a sörték tetején érezhetjük, mert oldalainak érintése egységes.

Az, hogy a fúróba milyen könnyű befogni felesleges is szót szólni róla, hisz a kialakítása miatt ez egyértelmű.

Próbáltam a gyerekek műanyag medencéjét takarítani vele, azt nem karcolta össze a finomabb sörte. A felnit is szépen letisztította, nem okozott rajta semmilyen csikarást.

Bevallom az ülés kárpitot nem mertem vele takarítani, mert érzésre a legpuhább sörte is szerintem túl durva, de lehet csak én féltem a kárpitot. A szőnyeg, egyen szó lakáson belüli vagy autós, arra ideális, bár ott is a finomabb kárpitokat én nem mertném vele tisztítani.

BG902cbd

Értékelés

Egyszó, mint száz, egy felesleges porfogó dolgonak tartom egy kifételével, ami a felni tisztító kefe. Abban látok rációt, mert a kézi mosóban sem tudom sokszor lemosni rendesen a felnit a fékportól, erre a kefe viszont tökéletes. Talán ezért az egy dologért meg lehet venni, ha jó áron hozzá tudunk jutni.

BG902cbd