Megint szuperolcsó a Proscenic T21 telefonnal is vezérelhető forrólevegős sütő

A Gshoppernél már megszokhattuk, hogy leáraznak valamit de nagyon, most is ez történt a T21 forrólevegős sütővel! Ma tényleg jó áron kapod a A96DAF87ADA5 beillesztésével! A kuponnal csak 88 amerikai dollárt kell leszurkolnod a pénztárnál!
Természetesen ez is EU raktárból érkezik, mint rengeteg más termékük, amiket itt találsz meg. Se VÁM, sem pedig ÁFA-kötelezettséged nincs, futár hozza tehát maximum egy kis borravalód bánja, amit én személy szerint szívesen adok neki, mert korrekt velem is. 

A96DAF87ADA5

Miért kell vagy inkább miért olyan menő mostanság ilyenben sütni? 
Nem menőségből, inkább az egészségünk megőrzése miatt. Szinte nulla olaj szükégeltetik az ételek elkészítéséhez, ami ugyanolyan ropogós, friss lesz, mintha tocsogna az olajban! Érdemes egyszer elmenni valakihez akinek van ilyen és megkóstolni a benne készült ételt! De nem csak rántotthúst lehet ám ezekben sütni.
Szerencsére a tervezőcsapat meglep téged egy receptkönyvvel is, amiben a reggeli ételektől kezdve, a főfogáson át,m a desszertekig mindent is megtalálsz! A készülék WIFI-n kapcsolódik az internethez és ezáltal a te telefonodhoz is! Na? Igen, akár távolról is vezérelheted a gépet, vagy időzítheted, vagy csak folytathatod a melegen tartást mert nem érsz haza mire elkészül az ebéded. Rengeteg gyorsgomb segít az eligazodásban, egyszerű használatot tesz lehetővé! Most menő cucc, minden konyhában ott a helye!!!

A96DAF87ADA5

Kapcsolódó cikkek