KING DO WAY 29M 153 DB-ból álló csepegtető öntözőkészlet

Bevezető

Most fordult elő velem életemben először, hogy 10-szer futottam neki egy tesztelésnek. Akárhányszor elővettem, sose tudtam, hogy mit is írhatnék nektek róla.
 

BG00c906

A technika

Higgyétek el nekem mindent meg fogtok talá

Design és első benyomások

Itt a design nem sok szerepet játszik, hiszen a hangsúly a célon van. Egyszerű, visszazárható zacskóba van berakva az összes tartozék, mind a 153 darab. Sok elem visszazárható zacskóban van, míg mások pedig egyszer használatos kibontós zacsit kaptak.

A műanyag elemek egyébként szépen kidolgozottak, sorjamentesek. Az elzáró csapok könnyedén, problémamentesen mozognak, jól zárnak. A leszúrható műanyagok, elemek sem a merev műanyagból készültek, nem törnek azonnal.

Tesztüzem

Végleges képet sajnos még nem tudok nektek mutatni, mert még nem készültem el a teljes projekttel a nagyon nagy melegek miatt. Képzeljetek el egy lépcsőfeljárót, melyre balkon ládák vannak rajva, amiben eperpalánták vannak. Ezeket a ládákat kötöttem össze a kis csepegtetőkkel, illetve, mivel még maradt némi anyagom csinálok belőle egy kis otthoni párakaput is a gyerekeknek. Biztosan imádni fogják. Ami viszont biztos, hogy a minőségi anyaga miatt nagyon könnyű vele dolgozni, a műanyag menet könnyen rámegy a kerti csapra, meghúztam nem tört el. A T csatlakozók, végeket is nagyon könnyű a csőbe helyezni. A cső nem silány minőség, nem szakad szét, mint egyes társaik. Akinek kis virágokat részeket kell locsolnia, annak ideális vásárlás lehet. Persze nagy részekre, nagyobb terjedésű helyekre azért már nem ajánlom. Oda érdemes nagyobb és komolyabb öntözőrendszert / csepegtető rendszert beépíteni.

BG00c906

Értékelés

Mivel maguk a műanyag elemek szépen kidolgozottak, nem sorjásak és nagyon könnyű velük dolgozni, ezért én megadom neki a magas csillagot

BG00c906