Elengedhetetlen partykellékek a Banggood-tól

Partykellékek, kiegészítők a banggood nyár végi ajánlatában

Minden terméket megtalálsz az akcióban, katt ide a részletekért! a díszítéstől kezdve, a partyn használt eszközökön keresztül, a takarítóeszközökig. Sok mindenre van szükség egy party lebonyolításához, rengeteg mindent kell beszerezni. Ebben segít most a Banggood, mindent egy helyre gyüjtöttek. Nézzük is meg, mi az ami fontos lehet, menjünk szépen sorba a részleteken...

Előkészületek, díszítés:

8 színben kapható 10x3 méteres lámpafüggöny, ami tényleg szép tud lenni. A "BGJULY1901" vagy az oldalon található kuponnal 40 dollárért viheted haza. Ne felejtsd, IP65-ös, tehát karácsonykor is mehet ki az udvarra. 2 légy, 1 csapás!!! 

Ha esetleg LED szalagot szeretnél, amit a telefonoddal is tudsz vezérelni, akkor a legjobb budget választás a blitzwolf LT-31-es szalagja. 150 db SMD 5050 RGB féynforrást vezérelhetsz a telefonoddal, vagy a kapott távirányítóval. DJ pult fölé ideális, beállítható, hogy zenére pulzáljon. TUYA okosrendszerbe integrálható. A "BGe013c4" kuponnal 25%-ot faraghatsz a feltüntetett árból! 

 

A party kellékei: 

Ne feledkezzünk meg az italok hidegen tartásáról sem, amihez a Blitzwolf jégkocka készítő gépét javasolja a BG. Most ezt is leakciózták, csupán 105 dollárba kerül az akció keretein belül. Használd a "BG04f77f" kupont az érvényesítéshez. Igaz, nem nagyüzemi, de 7-15 percenként tud 9 jégkockát gyártani, ami otthoni felhasználásra nem is olyan rossz. Egy kissebb party elengedhetetlen kelléke!

Sokan isznak ilyen alkalmakkor este is egy-egy presszót, vagy capuccino-t. Ehhez ajánlom a BW-CMM2 eszpresszó gépet, vagy a nagyobb teljesítményű  CMM5-öt. Mindkettő minőségi és bírja a strapát. A CMM2 járt nálunk is teszten, elég jól viseli nálam a napi megpróbáltatásokat. Rengeteg kávét iszunk, nincs sok ideje pihenni. 

CMM2: ITT a "BG943963" kuponnal 80 dollár a Cseh raktáros készletből

CMM5: ITT a "BG324eb9" kuponnal 279 dollárért vihető szintén a Cseh raktárból! 

 

After után....

Sajnos minden party vége a takarítás, a legrosszabb, ha valamiért a lakásba kell húzódni. Ebben lehet segítségünkre a Mijia robotporszívó, vagy aki szeretne még egy kicsit táncolni, annak a Jimmy JV63. Mindkettő gép kiváló minőség, most nagyon jó árcédulával! A mijia most 179 dollárért vihető EU raktárból a "BGxiaomi1Cva" kóddal, ami nagyon jónak számít. Felmos porszívóz, sőt még beállítható neki a telefonon az is, hogy hol nem kell takarítania. Tényleg megkönnyíti az afterparty utáni teendőket! A JV63 pedig 135 dollárért szintén EU raktárból a "BGJIMMY63" kuponnal! A 20kPa szívóerőnek nem sok minden tud ellenállni a padlón, járt nálunk teszten, mi nagyon szerettük! Árkategóriában szerintem verhetetlen! 

 

További szuper ajánlatokat a weboldalon találtok, szinte minden elképzeléshez akad valami. Kattints ide a továbbiakért!

Kapcsolódó cikkek