Eachine EAT08 1/14 off road távirányítós autó 3db akkumulátorral

Bevezető

Soha nem vagyunk túl öregek egy kis játékhoz. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de engem mindig is végig kisért valahogy az RC őrület. Legyen szó kisautóról, hajóról, vagy repülőről, egyszerűen imádom.

Ezt az autót most kivételesen nem magamnak vettem, hanem a családban ajándék lesz, de ha már itt van kibontottam és megnéztem mit is tud!

BG620544

A technika

Az autó maga 1/14-es arányú, a leírás szer

Design és első benyomások

Fehér színű doboz, mely a végtelenségig egyszerű, egy logó és autó képe található rajta, az autó és tartozékok is jól be vannak csomagolva, gyorskötözővel is lefogatva, hogy még véletlenül se mozduljon el, törjön el semmi a szállítás során, ez egy nagyon nagy piros pont nekik. A csomagban van pótalkatrész is, 2db lengéscsillapító és motorháztető lefogató. Első ránézésre olyan gagyi olcsó műanyag érzete van, de nem törik elég masszív volt a tesztek során, pedig kapott hideget meleget, még akkor is, ha ez ajándék volt :D

Tesztüzem

Felraktuk tölteni biztos ami biztos, ehhez csak egy usb vezetéket kaptunk, azt kell bedugni az otthoni bármilyen töltőre, 0-ról kb 2 óra alatt szépen fel is töltött és kb olyan 14-16 percet játszottunk vele változatos terepviszonyok között, ami azt jelenti, hogy földből épített pálya, betonudvar, járólap is volt benne. A lámpák világítanak, bár ez nyilván csak a gyerekeknek jó, hisz este nem versenyezünk vele, ami probléma, hogy nem lekapcsolható, így azok is folyamatosan eszik az akkut. Az akkut fogja egy kiscsavar is, de azt könnyedén ki tudjuk hajtani a mellékelt csavarhúzó segítségével. Az autó hátsó kerekes, nagyon gyorsan reagál a távirányítóra, metlachin simán elkapar hirtelen gázadásnál. A már említett lengéscsillapítók a megszokott kis rugós megoldással készültek tompítanak valamennyit. Az alján még találhatunk az RC autók világából megszokott jobbra-balra túlkormányzás állítást is, vagy beállíthatjuk középre is természetesen. A távirányító még az én nagy kezemhez is elég kényelmes volt, talán azt mondanám már-már kicsit nagy is egy kis gyerek kezébe, de kis ügyességgel el tud majd vele boldogulni. Található rajta egy bekapcsoló gomb, egy előre-hátra menet, melybe az ujjunkat kell bedugni, valamint egy kormánykerék, mely az irányításért felelős.

BG620544

Értékelés

Összességében engem megvett ez a kis autó, mert nem csak odabent, hanem kint is lehet vele játszani a füvön, jön a jó idő, akár 2 autóval versenyeket is lehet rendezni. Nem csak a gyerekeknek, de nekünk felnőtteknek is egy igen jó kis játék kerekedhet belőle. Mivel nem drága, ezért én mindenképpen ajánlom nektek, ha szeretitek az ilyen jellegű kis játékokat és vigyázzatok nem rákapni, azért a gyerekek is hagy játszanak vele! 5*

BG620544