Drillpro 12db-os 1/4-es fa marókészlet

Bevezető

A technika​

A technikai részletekbe és hogy hogyan is készült nincs értelme belemenni, amit meg kell említenünk az a maró fejnek az anyaga, mely YG8 keményfém (HRA: 89).

BGWT15

Design és első benyomások

Sima egyszerű műanyag kis koffer, mely két oldalt zárható a „pattintós” módszerrel. Már kibontás előtt hallottam némi csörömpölést, kibontás után láttam, hogy az egyik fej kiesett a dobozban kialakított kis kör tartóból. A fejek meg vannak jelölve képesen, hogy mire is valók, milyen alakzat marható velük és milyen méretben. Sajnos erre vigyáznunk kell, mert ez a kis papír elszakadhat, mivel a fej és eközött semmilyen műanyag nincs, ezért a fejet mikor veszitek ki vagy rakjátok be vigyázzatok.

Tesztüzem

Nem tudom mennyire emlékeztek, de volt nekünk egy Topshak TS-ET1 800W felsőmaró tesztünk, mivel ő hozzá gyárilag nem jár marókészlet hozzá rendeltük, hogy tudjunk tesztelni. Sok mindent sajnos nem tudok nektek elmondani a tesztelésről, próbáltam keményfával majd utána fenyővel. Mindkét esetben tökéletesen teljesített, szépen kimarta a felületet, azt kaptam, ami a képen is szerepel. A keményfa után az éle nem csorbult ki, ugyanúgy vitte a fát, mint kés a vajat. A kidolgozása egyenletes, amiket teszteltem azok nem voltak eldeformálódva, nem rázta a gépet, nem mart félre.

BGWT15

Értékelés

A kis dobozban lévő ragasztott termékbemutatótól eltekintve eddig nem csalódtam, kb 10-20 fát martam már ki vele, eddig rendületlen. 4.7-et adok neki.

BGWT15