BlitzWolf BW-VF2 olcsó fali - mennyezeti projector tartó

Bevezető

A technika​

Nincs benne semmilyen technikai találmány, vívmány. Egy egyszerű csavarokból és acélból álló szerkezet, melyet a falra felcsavarozva egy jó kis projektor tartót kapunk igen olcsó magyar pénzért!

BGNVF2

Design és első benyomások

Megszokott BlitzWolf barna doboz, kibontva se kapunk mást, a végletekig egyszerű és olcsó megoldás, semmi szeparátor, elválasztó, minden ér mindenhez, és ha dobálgatják, akkor előfordulhat, hogy legjobb esetben is a festék mire odaér hozzánk kicsit kopottas, hibás lesz. Ettől eltekintve rosszat elsőre nem tudok mondani, össze van rakva, masszív egy szerkezet ez.

Tesztüzem

Mivel darabokban érkezik nekünk kell összerakni, de ez annyira nem ördöngösség, (szerk: elárulom megszivatta azért, összerakta és azután akarta rárakni a projektort, aminek a tartóit nem tudta meghúzni  ). Szóval az összerakásban segítségünkre is van a használati utasítás, mely több nyelven készült. A csomagban található a felső rész, amit a falra rögzítünk, utána a magasságot, kinyúlást szabályozó „rúd”, mely, 21-32 cm vízszintes és 43-65 cm függőleges kinyúlást teszt lehetővé, helyet kapott még a csomagban a jobb-balra és fel-le döntésért felelős 30 fokban állítható, forgatható alkatrész, ezen felül pedig a szükséges csavarok, tipli, amit mi nem használunk, mert betonba való és imbusz kulcs is van a készletben (csillag csavarhúzó nincs, de szükségetek lesz rá, ha azt a csavart választjátok) és két fajta projektor tartó kar, egy rövidebb és hosszabb kivitelben. Fentebb már olvashattátok, hogy szépen összeraktam mindent és már csak a vége van, a projektor, amikor látom, hogy a X tartókat meg kellene húzni, amihez persze nem férsz hozzá, ha már összeraktad a döntésért felelős alkatrész fixálásához szükséges csavarokat. Kiszedtem kb fél perc, projektorra fel, aztán vissza ez a rész és végeztünk is. Jut eszembe… Én plafonra rögzítem fel, az összeszerelésnél viszont „fali verzióra” készítettem először, meghúztam a csavarokat, majd mikor rájöttem szétszedtem és akkor láttam a csavarok megkezdték a festéket, ezt a képen is láthatjátok. Ebből tanulva a vízszintes, függőleges állító rész csavarját ne húzzátok addig fixre míg nincs meg a pontos méret, mert csúnya lesz!

BGNVF2

Értékelés

Itt nagyon mellé nem lehet nyúlni, csak a fent említett esetekben, de a tartó jó minőségű, teszi a dolgát, ennek függvényében rendeltem is egyet az irodába és a gyerekszobába is. 4.5 csillagot adok a festék leválás, és a szokásos dobozban össze vissza érkezés miatt, mert nincs védve ezen alkatrészek.

BGNVF2