BlitzWolf BW-PC3 2500W 8-as hosszabító USB A-C csatlakozókkal

Bevezető

"Végre hozzánk is megérkezett... "

Rögtön álljunk is meg és nézzük meg egy pillanatra ezt a kis "teremtményt".

Ti minek hívnátok? Egy kis gnome hosszabítónak vagy inkább nem átlagos kinézete lévén egy hosszabító toronynak?

Nos, igazából ez csak költő kérdés, egy biztos bedugva áramot kapunk és rengeteg helyet megspórolunk vele!

Design és első benyomások

Mit is mondhatnánk a Blitzwolf hozta a maga kis megszokott szépségét, igényességét és a funkcionalitását is. Ez a kis gyöngyszem kis helyen is elfér, szép dísze lehet akár a munkaasztalunknak is, vagy csak akár egy polcra téve is mutatós darabot kapunk. 

Tesztüzem

A készülék 8 EU elosztó aljzattal rendelkezik, melyhez egy igen hosszú 2.5 vezetéket is kapunk. 

A készülék összesen 2500W-al terhelhető, melyhez természetesen rövidzárlat, túláram és túlfeszültség elleni védelem is dukál. A külső anyaga hőálló műanyag. A felső részen nem máskapott helyet, mint a 4 darab USB töltő, ennek segítségével szerencsére eldobhatjuk a töltő konnektorait. A 4db USB a következőképpen oszlik meg, 2db USB-A és USB-C kapott helyett, melynek köszönhetően 18 vagy 20W teljesítményt kaphatunk. Itt kapott még helyett a ki/be kapcsoló gomb is. Az alján pedig 4 kis darab gumi kapott helyett, hogy ne csúszkáljon el a felületen a konnektorunk.

Bevallom nektek őszintén azért 2500W-al nem terheltem meg a kicsikét, de egy telefontöltő és 1700w-os vízforraló dübörgött rajta!

Értékelés

Én meszemenőkig megvagyok vele elégedve, tökéletes választás, ha helyet akarunk megpsórolni és unjuk a telefontöltők hadát az asztalunk környékén. Nekem egy apróság volt ami szemetszúrt és az a csomagolása.