BlitzWolf BW-ET1 U alakú gyerek fogkefe bemutató

Bevezető

Szeretnénk nektek bemutatni a BlitzWolf BW-ET1 baby sonic fogkefét. A fogkefe nem mindennapi kinézettel bír, ugyanis nem a megszokott egyszerű fogkefe kinézete van, ha szabad így fogalmazni, hanem egy U betűre ívelt, és ennek a különleges formájának köszönhetően segít a fogak könnyebb és hatékonyabb tisztításában. Ráadásul nem is drága.

A Sonic kefék az utóbbi időben nagyon felkapottak lettek. Ez elsősorban a megfizethetőségnek és a gyorsabb és minőségi fogtisztításnak köszönhető.

A technika

Két színben kapható, kék és rózsaszín. A f

Design és első benyomások

BlitzWolftól már megszokhattuk, hogy szeretik szépen és gusztusosan előkészíteni a termékeket, a csomagolás szerintem remek, csak arra vár, hogy kipróbáljam. A szokásos használati és kiskártya mellett szépen be van csomagolva 2db fej, vagyis 1 plusz pótfejet is kapunk. A fej felrakása kibontás után igen egyszerű csak fogjuk és a gépen található kis kiálló rezgő részre ráhúzzuk. A fogkefe nagyon könnyű, semmi extra súly, semmi felesleges dolog nincs rajta. A borítása gumi, így nem csúszik a gyermekünk kezében, könnyen meg tudja fogni, ebben sokat segít, hogy tényleg nem nagy a készülék. Összesen 3 gomb kapott rajta helyet, egyik a bekapcsoló gomb, a másik kettő pedig a sebesség szabályozására szolgál lassítás és gyorsítás. Az alján pedig a töltő betáp kapott helyet. Itt is csak USB töltőt kapunk a csomagban a maradék részt otthonról kell hozzátennünk.

Tesztüzem

Nálunk a tesztelő a 4 éves kislányom volt. Szerencsére imád fogat mosni, így nagyon élvezte, főleg, hogy segíthet valaminek a tesztelésében is. Ahogy említettem nálunk nem macera a fogmosás, viszont sokszor elfelejti, nem csak elől vannak fogai, hanem hátul is, vagy éppen a belső részt is meg kellene mosni. Ezért is tűnik jó ötletnek az U alakú sörtés fej, mert az „körbemossa” a fogát.

Fogmosás során gyorsan megszokta, hogy ha egy pillanatra megáll a készülék, akkor mehet a következő fogára, viszont… Neki mivel még annyira kicsik a fogai, ezért nem csak 1 fogat fed le ez a kis U alak, hanem bizony 3-4et is egyszerre, amire nem mondom, hogy baj, de lehet, hogy idősebb gyermekeknél jobb használni. Ezek után úgy döntöttem kipróbálom én is, hát elővettem a pótfejet, felraktam és mehet. Ami meglepett, hogy tényleg finom a működése, ugye átlagban ezen fogkefék szokták csiklandozni az ínyt, legalább is nekem, nos.. ez nem tette, finom volt és nőies, ha fogalmazhatok így.

Értékelés

Rosszat nem fogok tudni mondani a fogkeféről, az hogy, mennyire hatékony azt bizonyos céleszközök miatt nem fogom tudni nektek megmondani, az biztos, hogy nem drága, megérheti megvenni. Amit szabad szemmel látható szennyeződések voltak azokat lehozta szépen, így én nem tudok róla olyat mondani, ami a nem felé húzza. Talán egy dolog, amit már említettem is, hogy nem kapta meg az IPX7-es besorolást, de ez már a kukacoskodás kategóriája.