Benzinkút ital adagoló

A technika

Itt semmi technikai őrület nincs eme kis s

Design és első benyomások

Egyszerű kis natúr barna dobozban érkezett, semmi csicsa, abban volt a termék nikecelbe csomagolva. Nem sok rosszat tudok elmondani így első ránézésre, a tartály és a dísz a tetején műanyag; a kis dísz csavarok, valamint az alja is és a pisztoly is fémből vannak.

Tesztüzem

Összességében bár én alkohollal teszteltem, de a gyerekeknek is kitűnő kis szórakozás lehet egy-egy parti alkalmával, ha a barátoknak ilyenből adjuk a dínóbambit.  Használat előtt természetesen jó alaposan gondoltam elmosom. Le szerettem volna venni magát a kis műanyag tartályt, de csalódtam az nem szétszedhető, vagyis, ha szétcsavaroznánk azokat a tartókákat, akkor talán igen, de ezt most én elengedtem. A tetejét le kell vennünk ahhoz, hogy bele lehessen tölteni az italt (ez maga a kis dísz kör a tetején) és már egy kis lukon be is tölthetjük azt.

Ahogy említettem is semmi extra nincs benne a gravitációt használva a gombot, ha megnyomjuk a poharunkba máris elindul a friss nedű, persze ennek a működésnek a feltétele, hogy a poharunk lentebb helyezkedjen el, mint maga a szerkezet vagy legalább az aljak egy vonalban legyenek. A pisztoly viszonylag kicsi, így akinek nagy az ujja elég fura lesz azt megnyomni, de nem kibírhatatlan. A kis fekete cső és a rajta lévő hát.. nevezzük merevítésnek annyira nem jó megoldás, mert, ha megcsavarod a pisztolyt és nem jól rakod vissza, akkor a kis tartókáról le tud ugrani a pisztoly maga. Ha pedig megittuk, amit bekészítettünk utána jön az első mondatban is említett mossuk ki rendesen a tartályt. De hogyan…

Értékelés

Összességében egy vicces kis szerkezetről van szó, ami fel tudja dobni a partit addig a pillanatig míg meglátjátok és használjátok, dísznek is megfelelő, de abban biztos vagyok a 10. alkalommal már nem hoz annyira extrát a barátoknak és neked sem. 4* adnék neki.