Banggood 9.9 FANS DAY

BG2a376b

 Már megszokhattátok, hogy minden évben 9.9-én a Banggood nagyszabású akciókkal készül! 

Az akció kezdőlapja itt: BANGGOOD 9.9 FANS DAY

 

Idén sem lesz ez másképp, jelenleg is megy a deposit sale, azaz fizess be egy kevés előleget és a végösszeg jóval barátibb lesz akció, de nem csak ennyi a végszó. 9.7-től kezdődően indul a napi versenyfutás, a legjobb termékekeért, mert csak az első 50 - 100 leggyorsabb vásárló tudja megkaparintani a remek akciókat. Tehát érdemes figyelni! Alább látható is a naptár, ahol részletesen kiírtak mindent a BG-s srácok, nehogy lemaradjunk valamiről.

Az első amire felkaptam a fejem, az az iMars akkumulátor rásegítője, amivel a lemerült gépjárműakkut tudjuk jobb belátásra bírni. Nem, nem töltő, hanem csak bikázó. A konkurencia termékét használom, ez a tipus még úton van felém. De elmondhatom, hogy sok cikket elolvastam róla és mind nagyon jó véleménnyel voltak. Ezek már nem a régi társaik, hogy 1x képes bebikázni a kocsit, egy gyengébb, kisköbcentis benzines kocsit szerintem 5-6x is képesek életre kelteni. Mi nagy szívódízelnél használjuk ezeket, öregek már, az akkuk sem a mai darabok közül valók, vagy csak szimplán valami leszippantja a delejt belőlük. Reggeli munkakezdéskor nincs baj, rácsiptetjük és pöcc-röff. Indulhat a móka! 

Ha nem tudsz várni akkor  a BG2a376b kuponnal 50 dollár alá szoríthatod az árát a 18000 mAh-nak! A nagytesó 60 dollárba kerül a BG2a376b kuponnal!  

Tovább lapozgatva az oldalt, fellelheted a sokak által nagyon szeretett SNAP-UP ajánlatokat, illetve Allowance kuponokat. Mindkettővel rengeteget lehet spórolni, viszont a SNAP-hez is kell némi szerencse. Mi is vettünk már imars töltőt gombokért, illetve hőlégfúvót pár ezresért! Érdemes tehát itt is körülnézni, naponta akár többször is! 

Aki szerette anno a pénzgépes játékot, annak jelzem, az oldal alján van, ott megtalálja! Játszatok helyettem is, mivel nekem tiltott gyümölcs... 

 

BG2a376b

Kapcsolódó cikkek