AirAux AA-DH1 50W TWS, IPX5-ös RGB-s hordozható hangszóró

Bár a nyárnak már vége van, de azért nincs okunk szomorkodni. A barátokról és haverokról nem kell, hogy lemondjunk, így ősszel is lehet jó kis összejöveteleket tartani. Amire mindenképpen szükséged lesz az az AirAux AA-DH1 50W IPX5-ös vízálló besorolású hordozható hangszórója

Jelenleg csak előrendelés van rá!

20220915040315_562

Mostanság újra nagy divat lett ez a hordozható, buli hangszóró azt vettük észre. Sok helyen jó dolognak is tartom, bár van akik már túlzásba viszik, fiatalok az útcán ordítva vagy éppen egy jó kis csendes horgászatnál már nagyon zavaró, de mindennek ellenére, ha egy van otthon nem veszítünk semmit. 

Szeptember 19. - Szeptember 25. között előrendelhető, de maximum 100db erejéig a AirAux AA-DH1 50W TWS, IPX5-ös RGB-s hordozható hangszórója, ami 169.99$ helyett csak 119.99$-ba fog fájni.

 - Ahogy már említettem is sokszor, a hangszóró IPX5 vízálló besorolást kapott, ami azt jelenti szaknyelven, hogy védett minden irányú vízsugár ellen, 6,3mm fúvókán 12,5 l/min. átfolyás esetén 3 percen keresztül 3 m távolságból.
 - RMS teljesítménye 50W (25W*2) 
 - 8 különböző RGB fényeffekttel látták el, 5.1-es Bluetooth-on keresztül csatlakozhatunk hozzá
 - Voice assistant
 - 4500mAh akku
 - TWS párosítás

De mi is az a TWS?

Röviden a „TWS” vagy ahogyan a teljes nevén „True Wireless Stereo” olyan technológia, mely, lehetővé teszi az eszközök teljes vezeték nélküli működését kábel használat nélkül.  Viszont, ennek a technológiának van még egy másik pozítívuma is, hogy két eszközt csatlakoztathatsz kábelek használata nélkül.

HOGYAN MŰKÖDIK A TWS ESZKÖZ?

Elég egyszerű. Csak 3 szerepet kell megérteni:

Zenelejátszó vagy forráseszköz: ez az eszköz küldi a jelet Bluetooth-on keresztül egy másik eszköznek. Ez általában okostelefon, táblagép vagy számítógép.

Fő eszköz: ez az eszköz fogadja a jelet, és elküldi egy másik eszköznek.

Szolga eszköz : Fogadja a jelet a fő eszközről.

Ez az 4500mAh ugyan mire lehet elég? Ha hihetünk a promónak, akkor garantálják, hogy 10 órás zenehallgatást és 30 napos készenléti időt csikerhatunk ki 1 feltöltéssel. A bluetooth átviteli távolsága ~10m-re képes (de láttunk már több és kevesebb távot is). 

Az RGB 16,8M pixel 8 intelligens módozata van, mely a zene ritmusára váltakozik, külön egy RGB gomb is helyett kapott a kezelő felületen, így bármikor ki / be tudjuk kapcsolni. Súlya mindösszesen csak 2kg.

A szokásos gumi borítás mögött helyett kapott egy USB-C, SD kártya és egy 6.55mm jack dugó is. A csomagban az eszközön kívül egy USB-C kábelt, használati utasítást és egy vállpántot is találunk, de a fogónak köszönhetően kézben is magunkkal vihetjük.

Maga a kezelőfelületet nem vitték túlzásba:
 - Extra Bass funkció
 - RGB fény ki/be kapcsolás
 - Hangerő fel / le
 - Lejátszás indítása
 - TWS
 - Ki / be kapcsoló gomb kapott helyett

Jelenleg csak előrendelés van rá!

Kapcsolódó cikkek