2 az 1-ben 6 oldalas bébi járóka, kisgyermek játszóudvar 36 hónapos kor alatti gyermekek számára

Bevezető

Biztosan ti is vagytok úgy, vagy voltatok vagy lesztek, hogy egy pici emberke ott kotor mellettetek. Nagyon nem könnyű, de ettől szép az élet… Ez volt az, ami megihletett, hogy idővel ki lehetne menni az udvarra, ott lehetne futkározni, játszani, és persze egy kis „börtönt” is ki akartam alakítani.

Design és első benyomások

Sima egyszerű barna dobozban érkezik, abba van szépen gondosan behajtva az orkán szerű anyag, mellé betéve a csövek és a fittingek, melyek zacskóban vannak. Amit hiányolok az a tároló táska, mert összepakolás után ismét a kis dobozába kell beleraknunk, ahol már a csatlakozók nem zacskóban vannak és persze nem tudjuk úgy összehajtani az anyagot sem, mint a gyárban. A használati utasítást nem olvastam el, mert szeretjük így összerakni vakon a dolgokat. A csövekre nagyon kell vigyázni, mert könnyen benyomódnak nekem az egyik már úgy érkezett, hogy picit meg volt nyomva.

Tesztüzem

Szétválogatás után el is kezdtem összerakni kb 10-15 perc alatt összerakható és még ennyiből szét is szedhető. Amire oda kell figyelni a csövek végei, mert azok elég élesek, nekem sikerült elvágni vele a kezem, mikor a műanyag csatlakozóba nyomtam bele. Maga az összeszerelés, mint írtam nagyon gyors, nagy szakértelmet nem igényel, az anyagba ki vannak alakítva a kis plusz részek, ahová a csöveket behúzhatod, mintha egy medencét raknál össze. A műanyagok minősége sem a nagyon rossz kategória, nem fog rögtön eltörni. Az aljában nincs semmi extra vastág rész, az is csak a vékony orkános rész, ami kinti használat után gyorsan takarítható, áttörölhető. A labda csak díszként szolgál, az nem jár hozzá.

Összerakás után pedig a gyerekek azonnal nekiálltak a tesztelésnek. Ami feltűnt az az ajtón lévő zipzár, az sajnos nem a legjobb minőség, ott igen óvatosan kell lehúzni, hogy ne menjen tönkre, vagy törjön el a „fogója”. Középen széthúzható és a jobb bal külön is elhúzhatod. Stabilnak stabil szerkezet, a kis apróság nem bírta feldönteni, pedig sokszor az oldalának nekifeszült. A kosárra való dobálózást a nagyobb élvezte, a kicsi meg majd élvezni fogja.

Értékelés

Összességében és eltekintve a fent leírt hiányosságoktól én 4.2* -ot adnék nekik. Ennyi pénzért tökéletes választás arra a kis időre még használni fogjuk.